Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

DAVID COPPERFIELD BEST OF!!!!! THE GREATEST ILLUSIONIST OF THE WORLD...

 
AMAZING!!!

 
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??? ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!

 
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ILLUSIONIST-MAGICIAN ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ....
 
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
 
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!
 
ΧΑΙΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!
     
  ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ- DAVID COPPERFIELD
First living magician to receive a star on the Hollywood Walk of Fame!!! Ο David Seth Kotkin ή David Copperfield όπως είναι το καλλιτεχνικό του, γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 1956 στο New Jersey από εβραίους μετανάστες Ρώσους γονείς. Κατάφερε πολύ σύντομα να κάνει γνωστό το όνομά του και να καθιερωθεί ως ένας από του ικανότερους Illusionists του κόσμου. Κατορθώματα όπως η εξαφάνιση του αγάλματος της Ελευθερίας στην Αμερική , το ότι έιναι ο μόνος άνθρωπος που έχει καταφέρει να αποδράσει και μάλιστα με θεαματικό τρόπο από τις φυλακές του Αλκατράζ , το ότι διαπέρασε το Σινικό Τείχος και πάρα πολλά άλλα δικαιολογούν τη μεγάλη του δημοσιότητα.
     Από τα 12 μόλις έτη του άρχισε να εκτελεί μαγικά και αποτέλεσε το νεότερο μέλος της Αμερικάνικης Κοινωνίας Μάγων. Η εξέλιξή του ήταν ταχύτατη και στα 16 του χρόνια τον συναντάμε να διδάσκει μια σειρά μαθημάτων μαγείας στο New York University. Στη συνέχεια ακολούθησαν σπουδές και διακρίσεις όπως για παράδειγμα στην Χονολουλού στην Χαβάι.
     Το 1982 οργανώνει το Project Magic, ένα πρόγραμμα που βοηθάει ανθρώπους με ειδικές ανάγκες να επανακτήσουν τις χαμένες τους ικανότητες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πλέον πολύ διάσημο σε όλα τα Αμερικάνικα νοσοκομεία και χρηματοδοτείται πλέον απο την Αμερικανική Ιατρική Κοινότητα.
Επίσης ο Copperfield έχει προχωρήσει στη δημιουργία του λεγόμενου Διεθνές Μουσείο και Βιβλιοθήκη Μαγείας το οποίο βρίσκεται στο Las Vegas και στο οποίο εκθέτη την τεράστια συλλογή του καθώς και συγγράματα και ντοκουμέντα που θεωρούνται θεμέλιοι λίθοι της τέχνης της Μαγείας. Στόχος του είναι να διατηρηθεί αυτό το υλικό σε καλή κατάσταση ώστε να περάσει και στις επόμενες γενιές.
O Copperfield το 1993 αρραβωνιάστηκε το γνωστό μοντέλο Claudia Schiffer αλλά όπως αποδείχτηκε μετά από έξι χρόνια που χώρισαν , επρόκειτο για μια καθαρά επαγγελματική συμφωνία αφού πότε το ζευγάρι δεν ήρθε σε ερωτική επαφή.
Είναι πραγματικά.....  οφθαλμαπάτες..... ή οτιδήποτε άλλο αυτά που κάνει?Όσο αφορά τα μαγικά του , τα τρικ του , τις ψευδεσθήσεις που προκαλεί ή όπως αλλιώς θέλετε εσείς πείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον παρακολουθήσετε σε μια απο τις παραστάσεις του και θα κρίνετε . Πάντως όπως ο ίδιος δηλώνει , όλα αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ... illusions ... !!!!
Όπως και να έχει ο άνθρωπος είναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!Θεωρείται ο γνωστότερος (εν ζωή) μάγος του κόσμου σήμερα...
Αρκετές φορές ο David Copperfield έχει τραυματιστεί κατά την διάρκεια παραστάσεων. Τελευταία ήταν αυτή στο show "Tornado of Fire" όπου ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκάυματα. Το Δεκέμβριο του 2008 έγινε γνωστό το ότι σε μία από τις παραστάσεις του ένας βοηθός ο οποίος μετέφερε το "Fan Illusion" μέσα στην σκηνή, απορροφήθηκε από τον τεράστιο ανεμιστήρα και είχε ως συνέπεια ένα σπασμένο χέρι και αρκετές μικροεκδορές .Οι παραστάσεις ακυρώθηκαν...
                ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!
Born :    David Seth Kotkin : September 16, 1956 (1956-09-16) (age 54)
Metuchen, New Jersey, U.S.
Occupation :    Magician, illusionist, director, producer, writer
Years active :    1974 – present

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου